Beroende

Sitter och spelar detta skitspelet nu, har fastnat här ooooo ja dampar!!!!! Tänkte bara uppdatera eftersom det inte blivit av idag. Kommer inte uppdatera mer sen, så godnatt pepps!


HÅRT PASS

Hello sunshines!
Kom hem från träningen för ca 40 min sen, hårt pass idag faktiskt. Duschade där borta så det är redan klart. Har hunnit äta och så, och ska typ lägga fram kläders tills imon snart. Har rätt mycket att göra på kort tid nu, måste plugga också så jag hör av mig antingen senare eller så skriver jag mer imon.
HAHA fråga mig inte...

Förresten, förlåt för att jag aldrig lägger upp bilder på mina nya saker. Det kommer inom kort hoppas jag. PUSS

OUTFIT

 

 


DEAR MONDAY, I HATE YOU

Gomörra babes! Det här är ett sånt här coolt tidsinställt inlägg för att ja inte hinner blogga på morgonen, hehehe.
Idag börjar dagen med gympa, fortsätter med so, musik, no och engelska. Efter skolan är det träning också, eller ja den börjar kl 18 så hinner nog blogga innan.

Nu ska jag sticka, PUSS

ANSIKTSMASK

Yes, har gjort klart allt tills imorgon. Packat gympapåsen, duschat, lagt fram kläder. Sitter just nu med ansiktsmask på mig, om 10 min ska jag skölja ur den och sen blir det att nana!
HAHAHHA fyfan vilken bild.. Bjuder som fan.. Aja ni får ha en bra natt, sov gott alla! PUSS

LYCKLIG

Tjo på er homies!
Har precis precis precis kommit innanför dörren. Filmen var jättebra, 50/50 hette den och handlade typ om en kille som hade fått en ovanlig cancer och hans chanser att överleva var 50 % typ, den var iallafall bra och får 4/5. När man kommer hem har mamma beställt pizza också, awesome! Imon är det taekwondo träning också, LIVET LEKER!!!

Nu ska ja dra ner till tvn och tjocka mig med pizza med familjen, yäää!
Har handlat lite nytt denna veckan också, lovar att lägga upp allt imorgon, håll utkik. PUSS

NÄSTA: BIO

Tjena!
Kom precis hem från frölunda, var ju där med kajsa. Vi hade jättekul och fick med mig mina älskade byxor hem, fanns 3 byxor kvar när vi kom fram och 1 par i min storlek, lycka!!
Har precis duschat håret eftersom det såg för jävligt ut, vid 5 ska jag och johanna åka in till bion. Bloggar mer sen, puss!

HEY I HEARD YOU WERE A WILD ONE?

Ska till frölunda med kajsa om en stund, så måste skynda mig. Skriver sen, PUSS

-

Förlåt för att jag inte har bloggat idag, vissa dagar har man bara inte lust.
Imon ska jag antagligen till frölunda och köpa dom där jeansen på gina tricot, och sen på kvällen blir det bio med johanna och victor så det blir mys. Men det är inte alls säkert, men hoppas det blir som planerat iallafall.
Nu ska jag nana, har städat hela rummet, vikt alla mina kläder och sånt. Hur trött som helst, så godnatt!

FML

Vi har gjort berättelser i svenskan, och man ska kunna sin berättelse utantill tills på tisdag.. Man var liksom tvungen att skriva minst 1 sida.. Hur tänker dom? Fuck skolan.

SKA INHANDLAS

199 :- Gina Tricot

TRÖTT:(

Hellu
Idag är det fredag, rätt så nice eller? Johanna skulle igentligen sovit här idag men båda var sjukt sega & trötta så det blev inget. Sitter just nu och tittar på jersey shore och snackar med albin, chill. Har tagit på mig min onepiece theheh mys. Mamma jobbar så jag är ensam hemma ikväll, blir mys framför tvn och typ skype med dom bästa. Chill fredag alltså. Nu ska jag fortsätta kolla på jersey, PUSS

Kolla vad roligt jag har på lektionerna i skolan. HAHAHHAHAAH

HEMMA FRÅN GYMMET

Tjo alla glada gladisar där ute, HAHA
Jag kom hem från gymmet för nån halvtimme sen, och har ätit och så. Duschade där borta så nu har jag typ några timmar på mig att göra allt, dvs lägga fram kläder, packa gympapåsen, sen bara sitta vid datan och tvn, chill! Ska typ börja göra allt nu så har jag det gjort, så bloggar mer senare PUSS


@ JOHANNAS CRIB

Tjena!
Sitter hemma hos johanna nu och vi ska typ äta snart. Sen vid halv 5 ska jag träffa victor en snabbis och senare efter det ska vi till Friskis och Svettis och gymma. Jaja ska vara lite social nu och lägga undan datan, vi hörs sen! PUSS


SCHOOL

Drar mig till skolan, PUSS

TAEKWONDO

Hej & förlåt för jättedålig uppdatering idag.
Det har nämligen vart lite kaos idag så har inte hunnit. Efter skolan drog jag & Johanna in till Kållered och skulle köpa skor, köpte mig ett par bruna boots, jättenöjd! Slänger in bild imon för jag hinner inte nu. Iallafall, efter kållered så var vi hemma hos mig till 7 typ, sen kom Johannas mamma och hämtade oss och körde oss in till Aktiviteten (ett träningsställe). Vi skulle testa på Taekwondo och det var super kul så båda ska börja i det. Alla tränare var sjukt trevliga, de andra som också var där var jättesnälla och allt. Det var så klart jobbigt men ska man ha en snygg bikinikropp till sommarn får man sätta igång nu vättu! Vi ska dit igen antingen på fredag eller måndag, det är inte riktigt bestämt.
Men iallafall, har precis duschat och ätit & nu ska jag titta på El classico såklart! Bloggar imon, PUSS

HEMMA OCH NYDUSCHAD

Hej sötisar!
Kom hem för 20 minuter sen typ, och har hunnit duscha. Ska bara lägga fram kläder tills imon osv, det gamla vanliga! Det var as mysigt & passa Freja, vi typ målade & sånt och hon somnade vid 19 och då kollade jag på film och lite andra saker. Aja nu ska jag kolla runt lite på facebook, hehe drog ju. Så jag bloggar mer imon, kanske hinner med att morgonblogga men det är inget jag lovar. PUSS

Nytagen bild med turban på huvet, hihi

BARNVAKT TILL MIN ÄLSKLING

Ska iväg & passa min lilla pussgurka nu. Vet inte riktigt hur länge men ett par timmar, kommer väl hem vid 10 nånting & ska försöka hinna blogga då. Vi hörs antingen senare eller så hörs vi imorgon, PUSS

Min lilla skrutt är för go alltså! Bilden tagen i julas när vi bakade pepparkakor

SNYGGT FRÅN GT


BLOG U TOMORROW

Ska dra mig & duscha nu, sen lägga fram kläder tills imon osv! Så jag bloggar mer imorgon, kanske slänger upp dagens outfit eller nåt också, vi får se.
Right now. Sämst webbkamerabild men den får duga. PUSS

DU & JAG UNDER TÄCKET BABY

RIKTIG JÄVLA DROG! Kärleeek till denna underbar låten. Även min nya ringsignal till telefonen, hehe

NY BLOGG

Hej på er sötisar där ute! Eller inne kanske ni är men aja, hihi
Nu har jag startat en ny blogg, raderade min första pga att jag tröttnade på bloggandet.. Men nu saknar jag det så ja tänkte att jag börjar igen, hehe!
Jag som bloggar här heter då Fanny Billing, går i sjunde klass och bor i en liten ort som heter Mölndal som ligger en liten liten bit utanför Göteborg. Det är rätt dött här i själva Mölndal (tycker jag), men det tar bara 10 min med buss in till stan i Göteborg så det är rätt soft. På fritiden brukar jag oftast vara med kompisar, sitta vid datan eller nåt annat knasigt! I bloggen kan du läsa allt från smink & mode till vardagslivet & länkbyten mm. Hope u like it!
Hyffsat ny bild, dock har jag rött hår nu men har ingen bra bild än men det kommer väl så småningom!

RSS 2.0