NU: UT

Har precis kommit hem från att ha handlat med mamma ju. Nu ska jag ut & träffa goa friends, sen kanske det blir att sova hos johanna! PEACE AND LOVE
Anteckna: tagit på mig yttepytte lite mascara. Hehe

NEXT: HANDLA MED MAMI (-.-)

Har gjort iordning mig nu typ, eller ja.. Plattat håret & tatt på mig kläder, haha orkade inte sminka mig idag men det blir väl bra ändå får vi hoppas. Kör på en enkel outfit, (för lat för att ta bild) en race marine kofta, linne & svarta jeans. Nu ska jag handla med mami, vi hörs senare!
Haha skev bild, orkar inte bry mig

EGO


UTEGÅNGSFÖRBJUD

Tack mamma.

MIN FREDAG

Skolan var sjukt härlig idag, hade bara 2 lektioner & sen hade vi som sagt badminton med klassen! Det var inte så jättekul men det fanns en soffa där som jag, adam, linus & kajsa satt i, för vi orkade inte vara med, det var inte så kul haha.. Men det var skitkul och sitta där med dom, vi hade typ kuddkrig oså. Sen efter skolan drog jag hem, fixade mig & så. Sen drog jag & johanna ut med edvin, så va vi ute i kanske 2 timmar, sen träffade vi albin en stund. Sen gick jag hem för ja skulle äta, så träffades jag & johanna vid lekplatsen utanför hennes hus typ, där vi skulle träffa magnus & victor. Så var vi med dom tills nu typ, härlig fredag ändå!
image description
Nu ska jag ta på mig myskläderna, sätta på en bra film & gotta mig med godis som min mami köpt till mig! Hörs senare, love!

FIXAR MIG TILL DENNA GOA LÅT

Ska snart ut & möta johanna, så vi hörs nån gång sen! Puss


SÄMSTA BILDEN MEN

Klart, haha sämsta bilden men rätt nöjd ändå? HAHA
Nu ska jag ta lite kvällsmat, sen blir det sängish för min del! Hörs imorgon, puss & godnatt!

DUSCH, NAGELFIX

Ska strax hoppa in i duschen & fixa mig fräsh, sen ska jag försöka måla mina naglar snyggt med dom nya nagellacken! Dock har jag så korta naglar så det blir skitfult, men jaja det kan va värt ett försök iallafall! Sen ska jag packa väskan till badminton imon med klassen, skojskoj! Hörs snart 

Min goa underbara vän som åker till Thailand i 2 veckor imorgon! Hoppas du får det jättebäst vännen! Sola lite åt mig med, vi ses om 2 veckor! Det är rätt lång tid ju.. Avis här.. Ingen jag kan skratta med på lektionerna eller nåt ju, jaja hoppas du har det skitbra iallafall! 

SHOPPING

 

 

 

 


MAMMAS JOBB

Sitter på mammas jobb (där hon är dj) och ska äta lite mat, trevligt! Har även köpt 2 iPhone skal, hörlurar och nagellack, visar sen!

 

 


SNART FRÖLUNDA

Hej på er! Kom hem från skolan precis och ska snart till Frölunda med mami! Vi hörs senare babes!


DAGENS


NATTI

Dyker ner i sängen nu, är skit trött verkligen! Dessa 2 dagarna som är kvar av skolan kommer bli chilliga, för imorgon har vi sovmorgon & slutar 2, och på fredag ska klassen spela badminton, så det blir as najs! Sen har jag massa roliga planer för helgen. Happy girl! Vi höres imorgon, puss godnatt!

NEW -

Svarta jeans, hög midja, dragkedjor där nere - 399 :-
Vita tygskor, ingen dragkedja på men typ såna - 199 :-

SHOPPAT LITE, VISAR SEN


421

Tjo bloggen!
Kom hem från skolan nyss, och nu sitter jag & äter yoghurt med bär i. Ska strax till 421 med mamma & min bror, broshan skulle köpa nån tröja (?) och typ skor, och så ska jag & mamma köpa några grejer till iphonen tror jag så det blir bra! Men hinner inte skriva mer nu, vi hörs sen!

SMOOTHIE + TOPMODEL

Nu har jag gjort smoothie på yoghurt & bär, mums! Kollar även topmodel sverige på tv3play eftersom jag missade det när det gick förut! Ni får ha en fortsatt bra kväll för jag tror inte jag bloggar mer idag. Puss!

CHANGED PLANS

Blev inte som jag hade tänkt mig med iphonen, så vi ska hämta sen o så imon istället. Har iallafall precis kommit hem, varit ute en stund men johanna, elina, jocke, victor, albin, axel, felix, gabbe & felix, kuligt! Ska fixa en smothie nu, hörs snart!
image descriptionimage description

IPHONE

Fick reda på en rätt bra sak förut! Min storasyster köpte iPhone 3gs när den kom ut, men sedan fick hon en iPhone 4s av hennes jobb & då behövde hon inte sin andra iphone längre. Så då kunde jag få den, och ja, de är inte iphone 4 eller nåt, men det är iallafall en iphone vilket jag tycker är kul, för då kan jag ladda ner blogg.se appen & blogga från skolan och så, det blir ju mycket mer uppdatering då liksom! Vi ska strax åka & hämta den och sånt, så det blir nog några inlägg från den ikväll! Love 


OM DAGEN -

Efter skolan stack jag & johanna hem till mig för att hämta lite pengar, sen stack vi till frölunda torg för att titta lite, skulle igentligen köpt ett par brillor men hittade inga jag fastnade för riktigt. Så vi gick till espresso house & köpte lite go fika, och kollade runt i affärer & så, trevligt! Sen vid 5 åkte vi hem, så var vi ute en stund men några från våran skola, orkar inte säga namn & så för de var rätt många haha. Sen kom jag iallafall hem och då var det lite gäster här, mammas kompisar & några från släkten & så, så grillade  vi & sjung karaoke och sånt asmys!

GRILLAT


VITA ELLER USA?

Sitter & letar efter converse på nätet, vill nämligen skaffa mig ett par. Fast vet dock inte vilka jag ska ta, tror det blir antingen ett par vanliga vita eller usa converse, men har beslutsångest... BUUUU

CHILLAR PÅ EN GLASS


SEG

Tja buddys!
Har precis kommit hem, varit ute med victor & johanna, riktigt kul faktiskt. Ska äta strax, mamma håller på att laga mat, vetefan vad det blir men är ändå inte så hungrig så.. Sen ska jag bara vila, för jag är sjukt jäkla seg alltså!! Gillar verkligen inte måndagar, men denna har varit rätt chill för vi slutade 1 i skolan, asnajsigt. Jaja ska inte babbla mer, hör av mig senare!
image description

IN DA BED

Ligger i min gosiga säng nu efter en lång dusch, och snackar med victor i telefonen, härligt! Vi planerar en grej vi ska göra till sommaren, vi 2 och johanna & magnus ska bo på hans land 1 vecka, så ska vi grilla, åka ut med båten & allt sånt kul, kommer bli så himla roligt! Gaaah längtar galet till sommaren när vi snackar om sånt här! Men över till nåt annat nu.. Har varit duktig och lagt in mina kläder i tvättmaskinen förut, så ska alldeles strax gå ner i tvättstugan & lägga dom i torktummlaren, stort care på det men jaja. Nu ska jag dra mig, så vi hörs imorgon sötisar!

ÅRETS FÖRSTA DOPP OSV

Fredag: Slutade skolan 11 pga att begravningen började 12, så tog bussen dit med några andra. Det var sjukt tufft, jag satt & stor lipade hela begravningen, jag var som mest känslig när dom visade upp ett bildspel med massa bilder på sanna, och det var jättemånga bilder med som jag hade tagit så då blev jag verkligen jätteledsen.. Sen åkte jag, amelia, hanna & johanna tillbaks till skolan för vi behövde kissa & hämta några saker, sen tog vi bussen hem. Och så hämtade jag pengar och sånt hos mig och sen gick jag & johanna upp till henne och fixade oss, sen bärde det av in till stan för att kolla på bio med magnus & victor. Filmen var nåt av det roligaste jag sätt & skrattade heeela tiden! Så då blev jag på bättre humör. Efter filmen drog vi till donken & käka, sen åkte alla hem till sig. Jätte go dag till slut iallafall!
Lördag: Vi drog till frölunda, jag och johanna, och victor hängde även med för han skulle köpa en present till hans mamma som fyllde år igår! Och vi hjälpte han att köpa det, det blev verkligen aaasbra, orkar inte säga va han köpte men presenten blev jättebra tycker jag iallafall och hans mamma blev jätteglad sa han, så det var ju bra! Sen åkte vi hem, victor till sig & så gick jag & johanna hem till henne. Vi hade tråkigt så vi tog sedan bussen till stan, var där & hade de chill, sen vid 9 tog vi en sväng förbi mitt hus och hämtade typ chips och dricka & glass och typ gick till johanna och tjocka oss rejääält med allt och typ såg film & så. Sen smög vi ut runt 01:00 och var ute och sen gick vi hem & soooov!
Söndag: Vi vaknade vid 1, så gick vi ut & solade typ 2 timmar, aaaas härligt väder verkligen! Sen gick vi ut en sväng, sen skulle johanna hem & äta så då gick jag hem till mig. Sen när hon hade ätit bestämde vi oss för att bada, för det var så jäkla varmt hehe! Så vi gick upp till södra långvattnet & hade as mys & badade & så, jäkligt kallt men värt som tusan! Sen gick båda hem till sig och nu sitter jag här & försöker ta fram kläder tills imon vilket inte går så bra för hela min garderob är typ hos johanna haha... Ska strax hoppa in i duschen också, så uppdaterar mer ikv!
Jag
Johanna
Jag
Johanna

TILL FRÖLUNDA STRAX

Godmorgon.
Har världens fetaste huvudvärk, jag skojar inte! Har aldrig haft sån här huvudvärk förut, men aa det blir väl bra med tiden.. Idag ska jag & johanna iallafall till frölunda torg, vi ska ta bussen om ungefär 1h så har lite bråttom eftersom jag ska sminka mig duscha & allt sådant! Sen ikväll kanske det blir att sova över, inget bestämt. Vi får se helt enkelt! Berättar om fredagen sen när jag kommer hem, nu måste jag skynda mig! Puss

HAHA

Hade en liten diskution på facebook precis, angående snagg på killar! Två av mina väldigt bra killkompisar ska göra det imorgon, vilket jag inte är så glad över eftersom dom har sjukt fint hår båda 2 & jag tycker det är extremt fult! Men hur som helst, självklart får dom göra som dom vill, och dom kommer säkert va fina i det! 

Sen fortsatte det typ i 3 mil neråt också haha..

Hur som helst, nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, det blir säkert en kanondag förutom att det är begravning men.. Vi höres, puss & kram!

DEN HÄR FILMEN BLIR DET NOG IMORGON


-

Kommit in nu, och även hunnit med att äta. Jag & johanna var bara ute och satt och chillade, så gick vi & köpte dricka o glass oså, bara allmänt soft. Vi planerade även om imorgon, tror det blir bio med victor och magnus så kanske vi sover över också.
En bild från idag.

BYTTE TRÖJA OSV HAHA

Ska väldigt snart ut med min bebis, vi ska väl vara vara ute & kanske dra och köpa en glass eller nåt, jaja det blir mysigt vad vi än gör! Bytte tröja osv också haha, sånt vi tjejer gör typ 5 gånger om dagen! Men iallafall, vi hörs när jag kommer hem sen!

-

Tjo!
Blev att stanna hemma från skolan idag ändå, det var rätt skönt.. Nu ska jag snart dra & träffa johanna, och detta har jag på mig, väldigt lätt outfit! :)
Vit kofta - Lindex
Randig tshirt - Gina
Jeans - Gina

FUNDERAR

Ligger i sängen och funderar på massa saker.. Ska försöka sova, det behövs verkligen för är rätt ledsen nu, men ja.. Vi får se om det blir skolan imon men det tror & hoppas jag.

MAN BLIR SÅ GLAD AV SÅNA HÄR MÄNNISKOR!!


GÅR UT EN STUND

Ska gå ut och promenera en stund, hörs när jag kommer in!

DAGENS!

image description
Jeans jacka - H&M
Skjorta - Ginatricot
Svarta jeans - Only

MIRROR MIRROR ON THE WALL, WHO'S THE BADEST OF THEM ALL?

Next: Duschen, sen mys framför tvn med mami. Sen soooova, yeah! Och upp tidigt imorgon för att GÅ till skolan, för att det står att det ska bli bra väder! Vi hörs imorgon babes

-

Hallå mina vänner.
Idag hade jag studiedag, så skulle träffa kajsa och åkt in till frölunda för att handla! Men imorse när jag vaknade mådde jag inte alls bra, och min mobil hade dött och laddaren var hos johanna, och internetet krånglade så fick inte tag i henne för att säga det.. Men det är löst nu iallafall. Johanna har varit här en stund och lämnat alla mina saker som jag har glömt hos henne inklusive laddaren då, och så.
Nu ska jag fortsätta dega på en sjukt seg studiedag, hade lika väl kunnat ha skola idag. Jaja life goes on!

HADE LITE TRÅKIGT, SÅ SATTE MIG OCH GJORDE DET HÄR



PEOPLE ALWAYS SAY THAT MY MUSIC'S LOUD, SORRY FOR PARTY ROCKING

Tjo bruush!
Har precis käkat middag, och efterrätt. Kyckling med ris, och sen kladdkaka med grädde, så nu är jag mätt & belåten! Nu är min stora syster här så ska göra nåt skoj med henne. Vi hörs senareeee babes!

LOVE TILL VÄDRET

Tjaaa alla gladisar där ute! Va gör ni?
Imorse vaknade jag upp johanna eftersom jag sov där. Och vilken jävla lust man fick att stiga upp imorse när det var skinande sol & blå himmel, så himla underbart! Kom hem från skolan för ett tag sen & har varit hemma och chillat. Dagen i skolan var sjukt soft, vi har skapande skola så vi spelade in film hela dagen, inga vanliga lektioner och 2 timmars rast, as najs! Sen slutade vi 20 i 2 och då tog jag bussen hem med mina underbara vänner edvin, anton, adam & johanna eftersom alla vi bor i samma område eller vad man säger. Och nu sitter jag här i mitt rum på golvet, för att solen lyser på sängen och då ser jag inte nåt på dator skärmen haha! Dricker även is kall cola och lyssnar på grym musik, livet asso! Jag skriver mer snart! 


OM HELGEN O SÅ EFTERSOM JA INTE UPPDATERADE

Fredag, jag och johanna tog bussen hem till henne, runt 3. Sen var vi ute och typ bara chillade och tog lite kort, sedan träffade vi victor runt 5& hade super kul! Sen skulle victor träna så han stack, sen träffade vi han, albin & axel igen på kvällen och var med dom tills vi skulle hem runt 11 kanske? Då gick vi till johanna, åt tacos och sånt och tittade tv och chillade. Sen sovde ja där.
Lördag: vi vaknade typ halv 1 och gick upp & åt o sånt. Sen fixade vi oss lite och tog lite kort. Sen hade vi bestämt att vi skulle sova hos mig men då tvingade mamma mig att komma hem & städa ifall vi ville sova hos oss så då va ja tvungen och komma hem & göra det. Sen träffades vi igen runt 5 och va ute lite och träffade victor och adam och var med dom tills typ 11, då gick jag & johanna hem till oss. Och sen kom victor (en annan victor haha) och robin och så var vi med dom och william (min bror) var med också för han e bra vän med dom så vi var 5 st totalt. Så satt vi bara hemma hos oss i soffan & kolla film och typ käka chips och hade as roligt för vi hade typ krig med chipsen haha och jag hällde hela godisskålan på victor. Sen deckade vi vid 3 typ.
Söndag, vi vaknade hos mig typ kl 12 och va helt döda.. Ingen av oss orkade göra nåt så vi var bara hemma och fixade med våran blogg vi ska starta tsm om ett tag. Sen duschade jag & vi käkade, sen drog vi upp till johanna igen och typ bara slappade och kollade på tv och sånt, och hade värsta söndagsmyset. Sen sov jag där igen. Tog tyvärr inga bilder.

NYTT I GARDEROBEN

Jeans jacka från H&M och tunika från Tessie!


NU LIGGER I SÄNGEN

Johanna sover över här, och nu ligger vi i sängen och snackar tjejsnack. Vi har proppat i oss as mycket chips godis och dricka, så vi har riktigt ont i magen. Vet att det har varit sämsta uppdateringen i helgen, kan förklara varför imorgon. Nu ska vi försöka sova, godnatt!
En av några bilder vi har tagit i helgen.

SLEEPMODE

Ska hoppa ner i sängen nu, är sjukt trött och så, ibland måste man lägga sig tidigt faktiskt. Så godnatt, vi hörs imorgon!

FOTODAG MED ÄLSKLINGEN


DAGENS!

Skjorta - gina tricot
Tuptopp - bikbok
Jeans - gina tricot
Skärp - gina tricot

KÄNSLAN NÄR DAGAR BLIR BÄTTRE ÄN FÖRVÄNTAT

Nu ligger jag i min gosiga nybäddade säng, har fixat allt tills imorgon så det känns skönt. Allt förutom engelska läxan, så den måste jag sätta fart med för jag är verkligen trött & skulle helst bara vilja sova nu men det går inte.. Jaja kommer inte blogga mer så sov gott!

FRÄSHT

Kommit ut från duschen precis och mamma har gjort nyponsoppa med grädde, mums! Myskläderna är även på, dock inte min onepiece eftersom den är i tvätten hehe.

SKITGO DAG

Hej babes!
Har haft en skitgo dag, kan berätta lite om den. Hade verkligen inte sätt fram imot denna dagen i skolan, eftersom jag hade 30 glosor i spanskan och den där redovisningen på engelskan. När vi väl hade spanska hade vi bara 15 glosor och jag kunde alla utom 2 typ. Sen frågade jag om jag kunde redovisa min imorgon bara för min lärare, och det gick bra så det blev riktigt bra ändå till slut! Och det var hur jävla fint väder som helst så jag & några kompisar satt ute i solen på rasten med brillor & pälsväst och bara snackade tjejsnack, asgött! Sen efter skolan tog jag & johanna bussen med erik, adam, tony & filip för dom skulle ha träning och fotbollsplanen ligger typ bredvid mitt hus så! Så jag och johanna gick hem till mig och typ åt lite, fixade oss och så, sen stack vi ut & kollade på träningen eftersom vi känner jättemånga i laget! Sen var vi ute i typ 3 timmar i solen med albin och edvin, sen kom oscar & adam också. Riktigt lyckad dag & kväll och nu har jag kommit hem! Hade bara jeans, en tröja och pälsväst på mig så fryser rätt mycket nu men det blir bra. Sen har även min mamma städat hela mitt rum och även så var hon i stan idag och köpte världens finaste tröja till mig, verkligen hur söt som helst! Lägger upp bild imorgon. Känner att denna dagen har varit en kanondag! 
Nu ska jag duscha och sen byta om till min onepiece! Sen ikväll är det bigbrother & så, så det blir najs. Jag uppdaterar mer senare, ha det bra sålänge!

HAR EN DEL ATT GÖRA KLART INNAN JAG KAN NANA...

Men eftersom jag inte kommer blogga mer idag, så säger jag godnatt!

LITE GOTT TILL PLUGGANDET SÅ JAG HÅLLER MIG VAKEN


TRÖTT SOM TUSAN OCH PÅ SÄMSTA HUMÖRET.

Freja är fortfarande här men nu har min syster kommit hit också så kan blogga lite. Är så sjukt trött, har inte sovit inatt, passar ett barn som skriker och håller på heeela tiden, har 30 glosor i spanskan tills imon, ska redovisa ett projekt på engelskan för hela klassen och jag har inte ens börjat, man skulle vara klar för 2 veckor sen.. Asso orkar inte med mitt liv just nu.. Resten av kvällen består av pluggning, så vi höres kanske innan jag ska sova.

JUST NU

Kom precis hem från skolan, tog bussen med Albin och Edvin, trevligt! Ska käka lite potatisgratäng för jag är verkligen skit hungrig!! Snart kommer Freja hit för jag ska passa henne, mysigt!


DAGENS!

Tisha - H&M
Tubtopp - Bikbok
Svarta jeans - Jc
Militär kavaj/jacka/tröja eller vad man vill kalla det (?) - Only

ÄTER FRULLE

Godmorgon på er!
Har inte kunnat sova inatt, så har varit vaken. Men som tur var så kunde inte Johanna heller det, så vi pratade hela natten! Vid 5 gick jag upp och fixade mig & så, så nu är jag klar och det är 1 & en halv timme kvar tills jag ska dra, rätt chill ändå. Har fixat frukost, yoghurt med musli, mackor med makrill och mjölk.
Även tagit outfit bilder, slänger upp dom i ett tidsinställt inlägg senare! Ha en bra dag alla

I MINA LURAR SÅHÄR MITT I NATTEN


Älskar denna låten. Den är typ lite mystisk (?) typ, asså jag vet inte men den är exremt skön iallafall! Och den spelas om & om igen i mina lurar mitt i natten, kan nämligen inte sova.. Ovanligt fanny, tänker ni då..

GODNATT

Ni får bilder på håret imon, promise! Godnatt

CHANGED PLANS

Hallå på er!
Det blev ändrade planer idag, istället för att vara med johanna och victor åkte jag in till stan med mamma. Vi fikade, och köpte en tröja och hårfärg. Har precis ätit, pasta med nån skink grej? Haha vetefan var det var med det var gott iallafall! Nu ska jag duscha mitt hår så vi kan lägga i hårfärgen, det kommer före & efter bild senare ikväll!
H&M

VÄRLDENS BÄSTASTE LÅT


KÄR I DENNA FRISYREN


DAGENS!

Inne:

Grå "bas" tröja - H&M
Jeans - Only
Ute:
Sjal - H&M
Pälsväst - Ingen aning, mamma köpte den till mig
Väska - No idea
Brillor - Gina tricot
Facelook:
Halsband - Julklapp

HUR JAG FIXAR MIG TILL VARDAGS

1. Först börjar jag med en typ ansiktskräm för anskiktet från Lumene.
2. När jag har smörjt in ansiktet tar jag ett puder från H&M, ganska ljust
3. Sen tar jag kajal längst med franskanten
4. Sen tar jag 2 mascaror, en från Maybelline New York och en från Loreal Paris
5. Sen markerar jag ögonbrynen lite, och tar mascara på underfransarna med den gula mascaran.
Såhär ser ögonen ut när de är klara:
6. Sen plattar jag håret.
KLART!

DEAR SUNDAY

Godmorgon!
Vaknade runt 11 tiden, fast har bara legat i sängen och dratt mig. Idag ska jag träffa johanna, sen vid 5 ska jag vara med victor så det blir najsnajs. Vaknade även av att solen lyste mig i ansiktet, det är fan de bästa sättet att vakna på! Så idag åker nog brillorna på! Anyways, ska käka lite frulle, tacos sen igår tror jag hehe! Hör av mig sen!
Bild tagen igår.

NU: TITANIC

Bäddar ner mig i sängen och kollar på Titanic. Hör av mig imorgon, godnatt alla!

HELT KLART RÄTT LÅT OCH ARTIST SOM VANN

Grattis Loreen!

SNART BÖRJAR MELODIFESTIVALEN

Såhär taggar vi melodifestivalen i våran familj hehe
image description
image descriptionimage descriptionimage description

HANDLAT

Har typ varit iväg med mami och min bror och handlat lite gott tills melodifestivalen ikväll, och även saker till tacos som jag ska fixa sen! Köpte pringles och lite smågodis och cola, kan slänga upp bild sen om jag kommer ihåg. Nu sitter jag typ och chillar bara och pratar med victor i telefon, blir en chill lördag kväll ensam hemma för mamma ska jobba. Även fått frågor om vad hon jobbar med eftersom hon alltid jobbar på kvällar och nätter, och hon är DJ på en nattklubb inne i stan! :)
Vi hörs sen!

HAHA KLARAR MIG INTE...

Haha, klarar mig typ inte utan att blogga.. Så vi fortsätter väl köra ett tag till, jag och johanna ska nog skaffa blogg tillsammans snart också när vi fixat header och design och så, men så länge bloggar jag här.

INGEN LUST ATT BLOGGA LÄNGRE..

Nu är klockan halv 1, jag kan fortfarande inte sova.. Tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att ja förmodligen kommer lägga ner bloggen. Har verkligen ingen lust att blogga längre, dessutom gör jag 1-2 inlägg per dag vilket inte är kul. Har inte helt bestämt mig för hur jag ska göra, men det blir nog att ta bort den och lämna bloggvärlden ett tag. Kanske börjar igen nån gång, men just nu, nej inte min grej längre. Kramisar.

IDAG ÄR JAG DÖD

Hej på er!
Idag är jag heeelt död, var en kul kväll igår med kompisar! Gick upp från sängen typ vid 2 och har typ klätt på mig ätit frukost suttit vid facebook och så. Skulle ju till frölunda idag men johanna mådde dåligt och ja va inte på humör, men vi ska träffas senare & ba ta en promenad och snacka. Ska åka nån dag & köpa nya solbrillor också, för nu börjar ju våren smyga fram, härligt som tusan! Aja ska inte babbla mer nu, ska gå & fråga mami om hon kan beställa pizza hehe. TTYL

GODNATT


ÄNDRADE PLANER

Hallå på er!
Eftersom både jag & johanna vaknade typ halv 4 idag så hann vi inte åka till frölunda torg, så vi bestämde att vi kanske tar det imorgon istället. Och istället för att åka & titta på victors bandy match blir det att snart ta bussen till frölunda och träffa massa gött folk, så det blir nog najs. Vet inte när jag kommer hem men bloggar mer då. Ha en härlig lördagkväll alla!

BÄSTA LÅTEN ATT FIXA SIG TILL


GODNATT


OK

Idag var jag ju med johanna efter skolan, sen typ tog vi, victor, albin & anton bussen till rävekärr för dom skulle ha träning. Så jag & johanna gick hem till mig & chilla och typ åt muffins och fixade oss och sånt. Sen drog vi ut igen vid 4 tiden eller när det var, och var med victor & magnus. Sen gick vi hem till mig igen och chillade igen haha. Sen vid typ 8 eller nåt gick hon hem så då åt jag tacos och sånt. Imon ska jag först till frölunda med johanna, sen på kvällen tror jag att jag ska titta på victors bandymatch med albin & magnus runt 8 på kvällen, men det är inte säkert. Det var typ lite info för er som bryr sig haha

MED MIN ÄLSKLING, SKRIVER SENARE


RANDOM

De bästa bidragen som tävlat i melodifestivalen 2012 enligt mig, ingen speciell ordning:

Kyss mig - Axel Algmark
Baby doll - Top cats
Stormande hav - Timoteij
Lovelight - Andreas Johnsson
Youngblood - Youngblood
Sean den förste banan - Sean banan
Amazing - Danny
Why am I crying - Molly Sanden
Just a little bit - Love generation
Land of broken dreams - Dynazty

MM

Godkväll.
Förut träffade jag johanna några timmar, vi möttes ute nånstans gick en promenad och snackade ut, fyfan va gött det är att ha henne alltså, seriöst! Sen när ja kom hem åt jag & sen gick ja ut lite och gick, det är så skönt att få tänka lite.. Nu sitter jag och bloggar, kollar lite på facebook och sånt och snackar med min fina vän Parosh.

BESTÄLLT


REDIGERING

Före: (min vanliga färg, grön)
Efter: (blå)

INGEN SKOLA IDAG

Hej typ.
Efter allt som har hänt kände jag att ja inte orkade gå till skolan idag, det har blivit för mycket på samma gång helt enkelt. Har legat & vilat i sängen sen halv 10 imorse, då jag vaknade. Ska bara vara hemma & ta de lungt idag, och även beställa en ny piercing, så det blir väl lite kul iallafall.
Nu ska jag upp & äta nånting, om jag har någon apptit som jag inte haft på snart 1 vecka. Jag hör av mig senare.

-

Som ni kanske har fattat gick min vän bort i lördags. Genom självmord. Jag orkar verkligen inte skriva vad som hände och allting, det blir för mycket. Så det här är allt jag skriver. Hoppas ni har respekt för det. Nu blir det vanlig uppdatering igen, kram.

RSS 2.0